After Midnight

Неколку причини да не се омажите со богаташ

Иако звучи интересно да имате богат сопруг кој ќе може да ви приушти се што ќе посакате во животот и кој ќе ве однесе на места на кои не можете сами да одите сепак постојат неколку причини поради кои не би требало да се омажите за богат човек.

Мажите кои заработуваат помалку пари секогаш се љубезни и отворени према жените. Мажите кои се богати, често се склони кон изневерување и лошо однесување, а тоа сигурно ќе ви пречи колку и да се трудите да го скриете своето незадоволство.

Богатите мажи сметаат дека нивната улога е да донесат дома пари и да се грижат за семејството, но исто така нема да ги поддржуваат вашите амбиции. Тие никогаш нема да се трудат да го дадат својот максимум во креветот, додека мажите кои заработуваат помалку ќе настојуваат недостигот на пари да го надоместат во кревет.

Напиши коментар