Free zone

Нина балерина

Оваа плејбој зајчица Нина Бајерска ни доаѓа од Полска. Таа е тука за да ви покаже колку е еластична и заносна, бидејќи таа напросто го обужува балетот. Едно е сигурно, од пируетите на оваа бела гулабица со пропорции 82-62-88 нема шанси да не ви се заврти во глава.

 

Напиши коментар