Celebrity

Оливер Мандиќ ја промовираше својата нова песна “Оно што ти нисам рекао”

Оливер Мандиќ ја изведе својата нова песна “Оно што ти нисам рекао” во текот на финалната вечер за избор на српски представник за евровизија. Пеачот оваа нумера, која е создадена во 1998.година ја посветил на својата мајка кога дознал дека боледува од рак.

Автор на песната е Марина Туцаковиќ. Овој исклучително талентиран музичар не мируваше сите овие години, и понатаму беше присутен во музиката но повеќе како автор, соработувајќи со бројни пеачи меѓу кои и со Тоше Проески, Беби Дол, Влатко Стефановски…

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c6jIP6tN67g#!

Напиши коментар