Free zone

Опасно возење мотор! Човеков е луд!

Ваквото избегнување на собрќајниот метеж може да биде многу опасно, особено ако моторџијата дигне поголема брзина. Тоа е така зошто никој не може да предвиди како ќе се однесуваат шоферите на автомобили во настанатата гужва. Некој може да реши точно во моментот во кој минувате покрај него да отвори врата или пак да го заврти воланот за да се престрои во друга лента.

Имено затоа не чуди лутоста на овој моторџија кој буквално лета меѓу автомобилите и при тоа објаснува нешто.

Напиши коментар