Free zone

Ова е жешката Емили (Видео)

Емили е родена  во актерска фамилија во Лондон, а израснала во Калифорнија. Има 21 година и плени со нејзиниот секиси изглед. Нејзината слава започнува кога се појавува топлес во музичкиот спот на Робин Тхике  “Blurred lines”. Од тогаш таа прерасна во светска сензација. Ова жешко видео на Емили е прегледано неворајтни 23 милиони пати.

Напиши коментар