Free zone

Ова ли е најсекси ди – џејката на светот?

Таа не пушта гола, но тоа не значи дека е помалку секси. Ако го посетите нејзиниот официјален сајт, ќе се уверите дека таа работела со некои од најпознатите ди-џеи во светот, но исто така и многу ја бива да позира.

Да ли е најсекси ди-џејка на светот вие проценете кога ќе го погледнете видеото на последното нејзино парче “Like A Slut”.

Напиши коментар