Free zone

Пет работи кои жените не ги поднесуваат кај мажите

Кога се облекуваме, освен што гардеробата треба да ја бираме според удобноста, треба да размислиме каков впечаток ќе оставиме на другите. Конкретно во случајов зборуваме за деталите кои девојките ги приметуваат, а на мажите понекогаш им се чини дека тоа се небитни работи.

Поткошули

Кошули со кратки ракави

Бели гаќи

Педеруши

Неуредни нокти

 

Напиши коментар