Free zone

Пипи долгиот чорап: Некогаш пегаво девојче, сега секси заводничка

Глумицата Тами Ерин, која се прослави толкувајќи ја улогата на Пипи Долгата Чорапа, денеска има 38 години. Во текот на својата кариера снимила шест филмски остварувања.

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

FOTO: Pipi duga čarapa: Nekada pjegava djevojčica, sada seksi cica

 

Напиши коментар