After Midnight

Подарете му го оргазмот на неговиот живот

Машките оргазми можеби никогаш не се толку гласни колку женските, но тоа не значи дека не треба да им се посвети поголемо внимание.

Исто како и кај жените и кај нив имаат влијание психолошки, емоционални и физички фактори. Секој маж е различен, но постојат неколку тактики кои најверојатно секому ќе му се допаднат.

Една жена треба да е свесна кога нејзиниот партнер свршува. Токму на тој начин, чувствувајќи го крајот, таа може да го направи десет пати посилен.

Зборувајте му, зборувајте му многу! Нека ве чуе дека сакате тој да сврши. Кажете му дека е многу возбудливо за вас. Натерајте го навистина да се опушти, а не да се плаши.

Кажете му каде да се случи тоа. Не е потребно дури и да сте премногу оргинална. Погледот како таа се “разлева” врз вас навистина може да го полуди. Не треба да мисли дека ви е гадна неговата сперма. Така, велејќи му дека ја сакате на колковите на пример, тој може да биде сигурен дека навистина го сакате.

Исто така може да го фатите за задникот. Кога вашиот партнер е кон крајот, фатете го назад и притиснете го кон себе. Па навистина покажете дека го сакате, без да испуштите звук.

Колку подолго трае, толку подобро. Освен ако нема крај. Погрижете се да го задржите вниманието подолго.

И не заборавајте: Кога правите нешто, секогаш правете го со желба.

Напиши коментар