Celebrity

Погледнете го новиот спот на Жељко Јоксимовиќ, за песната Лудак као ја

Новата песна на Жељко Јоксимовиќ е потполно другачија од се она на што досега сме навикнале.

Како композитор на овој сингл се потпишува Леонтина Ввукомановиќ, додека за аранжманот е задолжен Жељко Јоксимовиќ.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=TVmIAwSrT78#!

Напиши коментар