Free zone

Погледнете како игра светскиот шампион во брејкденс (Видео)

“Неверојатно сум горд, но и шокиран, и драго ми е што токму јас сум победникот на ова првенство”, рекол Хонг 10, кој веќе еднаш победи во 2006. година.

Напиши коментар