Celebrity

Погледнете неколку делови од новиот филм на Моника Белучи

Моника Белучи застана пред камерата на Емир Костурица, пишува српскиот весник Блиц.

Италијанката е снимена како трча во типична босанска венчаница. “Многу сум возбудена од фактот што сум тука. Ова место е магично. Многу сум среќна“, изјавила актерката. Белучи пристигнала во оваа балканска држава за да учествува во последниот дел од трилогијата на Млечниот пат.

Фотографии и видео од филмот можете да видите тука:

http://www.youtube.com/watch?v=AAoQLJRJ1po

Напиши коментар