Free zone

Секс игри за богаташи

Конкуренцијата во секс индустријата е свирепа. На пазарот за секс играчки можат да се најдат најразлични атрибути – од евтини пластични вибратори до секс кукли за илјадници долари.

Ако располагате со повеќе средства можете да ја збогатите спалната со вакви луксузни аксесоари. Богатите дами и господа трошат цело богатство за скапоцени вибратори и најразлични секс помагала.

Производителите не штедат на материјали за да ги задоволат капризните клиенти. Еве некои од нив:

Вибратор Pearl Royal $1 млн.

Позлатено јајце $150 000

Дилдо со дијамантски прстен $59 154

Секс кукла $23 080

Прстен за стимулација „Бетони Вернон” $4254

 

 

Напиши коментар