After Midnight

Секс, љубов, состаноци…

Науката потврди: мажите се вљубуваат на 3-от, а жените на 14-от состанок.

Според истите умни глави првиот впечаток е важен за 80% од мажите. Само три средби ни се потребни за да изгубиме глава ( на нас тоа не ни се случило, сори…). По време на овие состаноци силниот пол треба да има во предвид дека 55% од жените го забележуваат најпрво физичкиот изглед на мажот, 38% се импресионираат од начинот на зборување и само 7% од она што всушност го зборуваш.

Знаците дека една жена е загреана за тебе се избегнувајње да те гледа во очи, лажна насмевка, кратки одговори, чести погледи кон часовникот. Но ти тоа си го знаеш.

Истражувањето покажува уште дека за да се вљубат дамите треба да излезат на состанок барем 14 пати. Тоа не пречи да имаат секс со момчето порано, според статистиката – средно помеѓу 4-от и 6-от состанок. Што значи премногу губење време според нас!

Напиши коментар