After Midnight

Секс пози за „лоши девојки“

Долго време не сме ви претставиле некои нови пози. Но затоа денес ќе ве изненадиме со екстремно добри пози создадени за жените и мажите кои немаат предрасуди и табуа и кои едноставно сакаат да уживаат во сексот. Ако сте и вие дел од оваа група на луѓе, тогаш овие пози се вистинските за вас:

„Бакнежи по градите“

„Плескај ме“

„Мисија под контрола“

„Врзан со колан“

„Пип – шоу“

 

Напиши коментар