Free zone

Секси фитнес девојки играат “Harlem shake”!

Сите го пробаа, видовме разни идеи, спортисти, војници, но досега не сме виделе разголени фитнес девојки како ги демонстрираат своите идеи за оваа “луда игра”.

Нема повеќе да ви одземаме од времето, ви препорачуваме само да погледнете!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uc5PJsID7YM

Напиши коментар