Celebrity

Секси нов клип од Никол

За радост на сите нејзини фанови веќе го имаме нејзиниот најнов сингл Boomerang, дел од нејзиниот нов студиски албум.  Никол ја опишува песната како свежо парче кое во себе ја носи основната концепција на новиот албум и новите песни.

Напиши коментар