Free zone

Секси симфонија: Погледнате го оркестарот од 15 голи Кинескињи

Со ваков оркестар класичната музика би била многу по популарна.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A7mkFgRgTn8#!

Напиши коментар