After Midnight

Што се крие зад џентлменското однесување на мажите?

Мислите ли дека џентлменското однесување и убавите манири се нешто задолжително за секој маж? Значи сигурно не сте ги гледале од таа гледна точка.

Вистинскиот џентлмен ја испраќа жената до станицата и чека додека автобусот појде. Само, за да е сигурен дека таа заминала и тој ќе ужива неколку дена во слобода и мир.

Висинскиот џентлмен бакнува долго и страсно. Само, за да ја натера дамата барем малку да замолчи.

Вистинскиот џентлмен секогаш ја пушта дамат да помине пред него. Само, за да може подобро да го прегледа нејзиниот задник.

Вистинскиот џентлмен секогаш ја плаќа сметката. Колку поголема, толку подобро. Тоа ги зголемува шансите да има секс на крајот од вечерта.

Вистинскиот џентлмен ве нарекува мила, драга, убава… Затоа што просто ви го заборавил името.

Напиши коментар