After Midnight

Што значи ако сонувате дека саканата личност ве изневерува?

Доколку сонувате дека саканата личност ве изневерува, тоа маоже да укажува на потенцијални проблеми во љубовта. Истражувањето направено на Универзитетот Мериленд покажало дека соновите може да прогнозираат активности во врската.

Во испитувањето учествувале околу сто парови помеѓу 17 и 42 години кои две недели воделе дневник запишувајќи поединости за своите сонови и случувања во врската.

Резултатите покажале дека соновите на тема кавга и љубомора следниот ден поттикнуваат конфликти помеѓу паровите, додека визијата за неверство резултирала со помалку секс.

Едно е сигурно а тоа е дека луѓето ги менуваат своите активности во однос на сонот кој го сонувале предходната вечер.

Напиши коментар