Celebrity

Слушнете ја новата песна на Миле Кузмановски – “Роман”

Исклучително емотивна е новата песна на Миле Кузмановски, “Роман”, со која тој си ја раскажува својата животна приказна. Песната е посветена на неговата сакана сопруга која пред неколку месеци замина во вечноста.

Напиши коментар