Celebrity

Слушнете ја новата песна на Псај, уште подобра од Гангам стајл

Корејскиот рапер песната “Gentleman” ќе ја представи на 13. aприл на концертот во Сеул а тогаш ќе го представи и новиот заразен танц.

По огромниот успех со нумерата “Gangam Style”, корејскиот рапер Псај објави нов сингл “Gentleman” за кој тврди дека ќе предизвика уште поголемо лудило во светот!

–          Очекувајте лудило уште поголемо од Гангам! Ќе го представам новиот танц кој на луѓето во Кореја им е веќе добро познат, но останатиот дел од светот не го зане – изјавил Псај.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=d9bQiudu5CI

Напиши коментар