Celebrity

Талија снимила спот за песната “Te Perdiste Mi Amor”

Латино глумицата и пеачка Талија го представи својот нов спот за песната “Te Perdiste Mi Amor”. Талија песната ја снимила со америчкиот пеач Принц Ројс. Таа е во монентов на турнеа во Америка, а пота ќе продолжи со концерти во Мексико.

Погледнете го спотот:

Напиши коментар