After Midnight

Убавите жени се досадни во кревет?!

Мажите предпочитаат непривлечни жени, зошто тие се позабавни во кревет.

Според истражувањето убавите жени се подосадни и монотони во спалната. Убавиците имаат само еден адут – убавиот надворешен изглед, сметаат представниците на посилниот пол, кои учествувале во анкетата.

Мажите гледаат на убавите жени без особен интерес, зошто според нив искуството им покажало дека овие жени немаат чувство за хумор и не можат да се вклучат во интересен разговор.

Комбинација на убаво лице и тело, ум и талент не постои сметаат мажите. Според нив жените со убава надворешност сакаат да се саморекламираат и не обраќаат внимание на соговорникот по време на разговор.

 

Напиши коментар