Free zone

Вака изгледа една од најскапите јахти во светот

Вака изгледа една од најскапите јахти во светот. Таа е наречена „А“ и вреди 300 милиони долари. Сопственик е рускиот милјардер Андреј Мелниченко. Површината на јахтата инесува 240 квадратни метри и е заштитена од куршуми со покривка од 44 милиметри стакло отпорно на куршуми. Но внатрешноста на јахтата е она што нас најмногу не импресионираше. Ви предлагаме да ја погледнете, па и вие да уживате во прекрасната галерија што следува.

 

Напиши коментар