Free zone

Вака се снима дрифт видео!

Mad Mike Whiddett, дрифтерска фаца од Нов Зеланд неодамна снимил генијално видео. Со својата Mazda RX-7 СО 750 коња возел низ Crown Range, а сега објавиле и како сето тоа го снимиле.

Погледнете ја правата демонстрација на продукциската моќ!

Напиши коментар