After Midnight

Вечерва изненадете го со еротска масажа!

Физичкиот допир е еден од најприродните начини за вербална комуникација. Понекогаш допирот со рака може да направи многу повеќе отколку да кажете многу зборови. Преку рацете може да искажеме најдлабоки чувства.

Еротската масажа делува на сите сетила, а за неа ви е потребна само добра волја и масло за масажа.

Масажата започнете ја од вратот и продолжете надоле со нежни допири со врвовите на прстите.

На задниот дел од вратот има огомен број на нерви, па со масажа во тој предел ќе доживеете незаборавно опуштање. Затоа започнете да го масирате партнерот токму од тоа место.

Потоа преминете на грбот, а таму масирајте нежно со целите дланки. Потоа преминете на задникот. Машкиот задник совршено реагира на допир. Откако ќе завриште со масажата на задникот, почнете со нозете. Особено внимание обрнете на внатрешната страна на нозете. Полека од таму движете ги дланките кон гениталиите. И токму во овој предел посветете најголемо внимание. Почнете со масажа, па потоа мастурбација или орален секс.

Резултатот ќе биде неверојатен. А за возврат бидете сигурни дека ќе добиете големо сексуално уживање.

Напиши коментар