Celebrity

Видете го Аштон Качер како Стив Џобс

Само за неколку месеци ќе можеме да го погледнеме филмот за Стив Џобс. Тоа би требало да се случи во април, а денес ќе ви го покажеме првото видео од биографскиот филм каде во улогата на Стив Џобс ќе биде Аштон Качер.

Парчето што денес ќе го видите претставува еден многу интересен дијалог помеѓу Стив Џобс и Стив Вознјак каде се дискутира дали воопшто има смисла да се создаде компјутер и кој луд би го купувал. Јако!

Напиши коментар