After Midnight

Вистинското време за секс е…

Според научниците, вистинското време за секс е во периодот помеѓу 17 и 19 часот. Според нив во тој период од денот, телото лачи најголема количина на хормонот серотонин, хормон на среќата. Но, во исто време и лачењето на машкиот хормон тестостерон е исто така најголемо. Се разбира немора да барате да ве ослободат порано од работа, за да го фатите терминот. Имате уште една иста ваква можност во денот. Тоа е во вечерните часови, поточно околу 22:34 часот.

Напиши коментар