After Midnight

Зошто е одлично да се практикува развратен секс?

Ако сте од луѓето кои се големи моралисти, подобро не ги читајте следните редови. Тие ќе ги направат прав и пепел сите ваши претстави. Ако сепак сте барем малку авантуристи, тогаш читајте и…

Може и да не ви се верува, но всушност откачен секс се одразува многу добро на врската, отколку обичен! Докажано е дека партнерите кои паѓаат на садо-мазо настапи и не се срамат да ги практикуваат можат да се пофалат со поголема доверба меѓу себе.

Излегува дека оние кои не се срамат во кревет и се оддаваат на експерименти како врзување, секс играчки, влегување во улога и други, се многу помирни и избалансирани личности во животот.

Таквите луѓе се обично супер уверени во себе, како и во партнерот. Обично токму тие се и оние кои можат да се пофалат со многу успех во животот.

Така што… Каков е заклучокот? Релаксирајте се во кревет, заборавете на предрасудите, уживајте во страста под покривката и ќе уживате повеќе и на самиот живот!

Напиши коментар