After Midnight

10 работи за оргазмот кои не ги знаете (Видео 18+)

“Лудата” авторка Мери Роуч пребарувајќи по некои нејасни истражувања направени пред векови, излегла со 10 изненадувачки тврдења за оргазмот кои се движат од чудни до неверојатно весели.

Ви претставуваме едно предавање од TED на темата секс, кое собра над 12 000 000 гледања.

(Овој разговор е наменет за возрасни. Се препорачува родителска контрола)

Напиши коментар