After Midnight

3-те типа на жени по кои мажите губат глава. Ти од нив ли си?

За секој воз има патници. Едни мажи сакаат еден тип на жени, други – друг тип. Сепак има девојки кои секогаш се најпосакувани! За среќа, во нашите географски широчни е полно со нив. Значи ништо чудно голем дел од вас да се откријат во описите.

Заводлива русокоса

Пример: Мерлин Монро, Парис Хилтон

Мажте паѓаат на блондинки, но тоа не значи дека ако се претвориш во таква тие ќе ти паѓаат на нозе. Треба и однесување. Типот блондинки – животот е убав, ќе му се насладувам и воопшто не ми е гајле што мислат другите, секогаш делува скокотливо на господата. Едно секси, храбро девојче кое тој сака да го има. Умира да го има!

Жена од високата класа

Пример: Кетрин Зета-Џонс, Анџелина Џоли

Женствена, интелигентна, со манири и однесување, со кралско емитување и доверба. Таа е умерена, убава, вистинско олицетворение на женскиот почеток. Возбудува смо со поглед! И во исто време во неа има потајност. Мажите секогаш сакаат женствени жени и тоа не може да се оспори.

Шармантната лудост

Пример: Мег Рајан

О, не, таа нема да го покани во театар, ќе во покани на пиво во барчето до блокот. Таа е забавна, отворена, кажува шеги, а потоа им се смее од срце. Вистината е дека мажите не само што паѓаат на такви жени, но и се вљубуваат до бес во нив.

Па, девојки, вие во која категорија спаѓате?

Напиши коментар