After Midnight

4 пози во сексот кои мажите ги обожаваат

Сакате да го зачините животот во спалната соба? Направете целосно да полуди со помош на овие секс пози кои мажите ги обожаваат!

1. Жената горе

Прашајте го вашиот партнер што тој сака. Можеме да се обложиме дека ќе каже дека најмногу сака вас да ви удоволува. Оваа секи поза му овозможува да има слободни раце, а може и да ужива во прекрасен поглед.

2. Мисионерска поза

Оваа стандардна поза им е омилена на мажите затоа што тогаш тие имаат контрола, а вие можете лесно да дадете до знаење кога да забрза, а кога да забави,  држејќи го за колковите. Најдобриот секс е како конверзација, а мисионерската поза навистина ви овозможува да комуницирате со своето тело.

3. Доги стајл

Позата од позади му озвозможува се да држи под своја контрола, да забрзува или успорува така како што нему му одговара. Овозможува подлабока пенетрација, а тоја се чувствува како крал во спалната соба.

4. Стоечка позиција

Можеби ова не е омилена поза, но е совршена за секс на брзање, без оглед на тоа дали сте свиткани преку кујнската маса или стоите потпрени на ѕид.

Напиши коментар