After Midnight

5 најчести машки соништа

Канадските научници ги детектирале петте насјчести машки соништа. Еве што откриле:

Секс

Ако во сон ве изневерува со друга жена која ја познава, занчи дека го привлекла, но не со физичките атрибути, туку со својот карактер.

Бега од нешто

Ова може да биде значење за нешто што го мотивира на некоја акција. Не мора да значи дека суштински бега од нешто во животот, туку дека е преокупиран со некој настан.

Паѓа

Тој е под голем притисок и се чувствува дека губи контрола, или на работа или во приватниот живот.

Учење за испит

Изненадувачки, овој сон често се повторува по завршувањето на школувањето, а претставува знак за перфекционизам. “Овој сон најчесто го сонуваат оние кои ги остваруваат своите високо поставени цели.

Доцни

Всушност, тој едноставно не сака да оди на тие настани што вам ви се допаѓаат, смета дека сите останати што ќе се најдат таму ќе бидат во некоја, кој знае каква, предност во однос на него.

Напиши коментар