Celebrity

6 годишен тапанар држи лекции како се свири

Младото веќе 8 годишно момче (на видеото има 6 години) ги победува сите со кои се натпреварувал. Младиот Ајвори Молек ќе ја отсвири „Welcome to the Jungle“ од GNR. Сигурни сме дека ќе ви се допадне:

Напиши коментар