Free zone

Дали е добра во кревет? Еве како да препознаеш!

Постојат начини како да дознаете дали девојката е добра во кревет, односно дали ќе ви овозможи врел секс.

Во неколку аспекти на сексот кои се слични како атлетичарски натпревари. Жената која е во добра физичка кондиција ќе има капацитет и за флексибилност и за издржливост. Можноста да го движи телото на флексибилен начин може да биде одлично и за двајцата.

Ова ќе ѝ овозможи целосно да ги развие нејзините сексуални инстинкти. Жените кои не се во форма и имаат неколку килограми повеќе исто така може да уживаат во сексот и да бидат добри во него, но може да ја скратат љубовната сесија бидејќи чесно ќе се заморат.

Ако сака да ја допре твојата рака, твоето лице или тело без ти да направиш движење прв, тогаш веројатно таа ужива во физичките контакти со тебе. Тоа е одличен знак дека и двајцата ќе уживате во сексот и ќе бидете добри во него.

Таа ќе ги следи нејзините инстинкти наместо да ги потисни. Од мажите постојано се очекува да го направат првиот чекор, а со тоа може да се исцрпи секоја врска. Ако таа го сака сексот и ако е добра во него, ќе ја преземе иницијативата со допирање.

Не е изненадувачки што бакнувањето е голем знак за добар или лош секс. Ако си возбуден додека ја бакнуваш, тогаш сигурно е дека ќе уживаш во сексот со неа. Ако почувствуваш страст и жештина, тогаш таа е одлична во сексот.

Ако почувствуваш дека нејзиниот јазик е безживотен, тогаш водењето љубов може да е здодевно со неа. Но, со бакнувањето и ти ѝ кажуваш какви се твоите способности во кревет.

Напиши коментар