After Midnight

Дали е луд по вас или само ве искористува?

Време е за малку математика: соберете 1+1 и ќе дознаете дали треба малку да го поттикнете или да избегате веднаш.

Постојано нешто лајка на вашиот профил на Фејсбук. Пишете плус!

На Твитер објавува дека му било супер кога излегол со вас. Тумачење: Очајнички сака некого да направи љубоморен.

Ви испраќа пораки после полноќ. Пишете плус!

Ве части вино, но не ве поканил на ручек или вечера. Тумачење: Го интересира само секс.

Ве води низ гужвата држејќи ја неговата рака на вашата половина. Пишете плус!

Со вас гледа две епизоди од “Сексот и градот” по ред. Тумачење: Тоа може да биде љубов.

Напиши коментар