After Midnight

Дали сте со вистинската личност ?

Не постои математичка формула која ќе ви помогне да пресметате дали вашиот партнер е вистинската личност за вас. Сепак, некои насоки можат да ви помогнат. Ако личноста со која сте во врска :

*ве прави среќни

*ви недостига кога не сте заедно

*успева да ве насмее

*секогаш мислите на него

*го сакате неговиот глас

*насмевка

*не помислувате на друг

*уживате во заеднички моменти

*покрај него се чуствувате безбедно

Тогаш само ви преостанува да се препуштите на чуствата и да престанете да се сомневате.

Напиши коментар