Free zone

Дали жените сакаат зафатени мажи?

Истражувањата покажуваат дека слободната жена не сака да ја презема одговорноста во врската.

Многу девојки сакаат да бидат во врска, но не и сопруга, како да се во брак. На поголоемиот дел од жените им е потребна финансиската и емоционалната подршка меѓутоа сепак не ја прифаќаат одговорноста дека се во сериозна врска. Можеби малку е чудно како на една девојка за добро да функционира во врска и е потребен добар социјален статус и финансиска подршка, а сепак не е наречена проститутка? Тоа е причината повеќето жени да се загледуваат во обврзани мажи, кои веќе имаат дома еден жена – проблем, и сакаат да се релаксираат со некоја непозната, попривлечна која му го крева адреналинот а истовремено емоционалноста и обврзаноста се забранети.

Покрај тоа дури и не е неопходно да се докажуваш или фолираш, едноставно најдобро е да си останете тоа што сте зар не? Поради брзиот живот кој го водиме во последно време, и немањето на доволно време, возбудливоста и желбата за необврзувачки секс е се поголема.
Обврзаните мажи се магнет за жената. Очигледно имаат повеќе квалитети да ја задоволат секоја, бидејќи жените се понепредвидливи и од живата во термометарот.

Напиши коментар