Celebrity

Даниел Кајмакоски со успешен настап во Охрид

Младиот Даниел вчера вечер имаше гостуваше на концертот на Жељко Јоксимовиќ во Охрид.

Неговото патување започна од белград, каде и се моментално сместени заради Икс Фактор натпреварот. Даниел граничната полиција го изненади со барање на автограм:

1533960_737160512963657_353687939_n

Вечерта настапот на „Биљанини извори“ поминал одлично. Ви покажуваме дел од атмосферата и слики од концертот. Младиот и надежен пеач на својот фејсбук профил прати огромна благодарност до Охриѓани и е задоволен од настапот во својата земја.

Погледнете:

1546467_561299243960464_1716055112_n 1527064_561286423961746_1056487298_n 1488712_561299233960465_1969536388_n 1017396_561299270627128_459834293_n 149341_561299313960457_1308578714_n

Напиши коментар