Free zone

Девојката е мртва пијана, што ќе направите вие? (видео)

“Девојката се онесвестила на каучот. Погодете што ќе и направам” – вели момчето на ова видео. Со тоа сака да докаже дека нема оправдување засилувањетое.

Видеото се вика “Потребен одговор”, а неговата порака е јасна: само “да значи да”, пристапувањето кон сексуалните односи е со одобрување од двете страни.

 

Напиши коментар