After Midnight

Дознајте што сакаат мажите во сексот

Не сакаат кога сè мораат сами

За почеток, мажите не сакаат кога сè е  оставено на нив, туку сакаат и ваш труд на патот до заедничкото задоволство. Понекогаш би било убаво кога до крајот жената сама ќе ја направи работата за двајцата, но само повремено. Мажите сакаат кога жените се задоволни со своето тело, бидејќи од авион се гледа дали се чуствувате удобно во своја кожа. Кога ќе видат дека се допирате и чуствувате секси, веднаш ќе посакаат и сами да ја осетат вашата кожа и блискост.

Сакаат да им кажете што вие сакате

На нив им е битно вие да сакате да имате секс. Кога тоа го правите без волја, кога на вас нешто не ви одговара или таа личност не ја сакате, тие го чуствуваат тоа. Би било убаво да бидете искрени со вашиот партнер и да му кажете што ви смета, после тоа е можно да имате добар секс.

Со стриптиз нема грешка

Многу ги возбудува кога пред нив се шетате во долна облека, но, нормално прескокнете во изборот на обични бели гаќи и градник. Секако добриот стриптиз претставува посебно задоволство, па девојки почастете го партнерот со стриптиз.

Напиши коментар