Celebrity

Џорџ Мајкл го претстви новиот спот (Видео)

Англискиот музичар Џорџ Мајкл пред неколку дена го издаде својот шести студиски албум “Symphonica”, а сега се појави и спотот за песната “You Have Been Loved”.

Изведувањето на оваа песна во живо беше снимено за време на неговата “Symphonica” турнеа во 2011. и 2012. година, според која беше созаден и овој албум.

Напиши коментар