Free zone

Е ова е маж полн со самодоверба!

Сите имаме лоши денови кога не се сакаме ниту себеси, ниту нашата работа, но клучот на самодовербата е начинот на кој ги решаваме тие помалку занимливи ситуации.

Научете како да ѝ го отпетлувате градникот, не се извинувајте што не возите поубав автомобил и што не можете да ја одведете во подобар ресторан. Но и немојте да ја водите во најскапото место во градот само за да ѝ докажете дека можете да си дозволите.

Личностите кои имаат самодоверба се смирени, опуштени, пријатни и љубезни. Се залагаат за себе, за другите, и го бранат она во кое веруваат. Мажот со самодоверба не ги понижува другите за да се почувствува подобро, се јавува кај девојката за која е заинтересиран и што е уште поважно, навистина ѝ се јавува ако ѝ ветил дека ќе ѝ се јави.

 

Напиши коментар