Free zone

Еве факти кои говорат зошто е добро да се проба и повозрасна жена

Во видеото станува збор за десет причини зошто повозрасните жени се подобри од помладите. Со тоа се потенцирани и бенефициите кои мажите ги добиваат доколку спијат со вакви жени.

Уште еден хумористичен осврт на феноменот од секојдневниот живот, кој талентираната Емили секогаш знае убаво да го скоцка и презентира. Погледнет

Забавувајте се 🙂

 

Напиши коментар