Free zone

Еве зашто жените ве вараат

Ако сте мислеле дека ќе се заколнете пред бога или матичарот ќе ве приврзе засекогаш за дамата покрај вас, така да без никаков труд од своја страна можете да очекувате дека таа ќе биде додека смртта не ве раздели, многу лошо сте се излажале. Поголемиот дел на мажени жени имаат ист мотив за варање, а за тоа се криви нивните мажи.

Поголемиот дел од жените вараат само поради една причина, а тоа е дека нивните мажи не сакаат да водат љубов со нив.

Како се покажало, бракот или долгите врски во кои со години нема секс ја погодува скоро секоја пета жена. Затоа, ако не сакате вашата драга да “ви набие рогови” потрудете се на ново да ги распламтите изгасените страсти во спалната соба и пружете и задоволство кое нема долго да го заборави.

2

Напиши коментар