← НАЗАД НА БОЗА

Фарел доби и тажна Happy!

Фарел доби и тажна Happy!
709 Читања

Мега популарниот хит на Фарел Вилјамс доби и една карактеристична варијанта.

Песната е направена во една тажна варијанта, која е  спротивна на тоа што Фарел и Диспикабл Ми сакаа да го постигнат!

Woodkid инаку е познат по успешно режирање на спотовите на дел од големите ѕвезди, како Katy Perry, Rihannа и Lanа Del Rey.

Преслушајте 🙂

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk