Celebrity

Хитот “Happy” на Pharrell Williams не е баш happy во босанаска верзија (Видео)

На YouTube се појави уште едно видео за хитот на Pharrell Williams – “Happy”.

Овој пат некој одлучил малку да се пошегува па весeлиот танц на граѓаните го заменил со реална слика од протестите кои неодамна ја зафатија Босна и Херцеговина.

Боснаскиот “Happy” не е баш happy.

Напиши коментар