← НАЗАД НА БОЗА

И уште една импресивна преработка на Happy!

И уште една импресивна преработка на Happy!
2697 Читања

Се појавија толку многу спотови на оваа среќна и заразна песна, што секоја од нив заслужува внимание и да се прегледа.

Во оваа преработка вклучени се повеќе од педесетина луѓе, сите се од големите „Le Reve“ од Лас Вегас.

Уживајте во песната, иако  може да се каже дека веќе ни е досадна 🙂 или доволно е да го исклучите гласот и да го гледате спотот!

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk