← НАЗАД НА БОЗА

Иако љубовниците им се помалку згодни од сопругите, сепак изневеруваат?

Иако љубовниците им се помалку згодни од сопругите, сепак изневеруваат?
1029 Читања

Mажите кои одговарале на анкетата признале дека сопругите се позгодни и поатрактивни од своите љубовници, со тоа се сложиле и жените кои изневеруваат. Само 30% од мажите сопругите ги изневериле со помлади жени, а само четвртина од мажите сметаат дека својата љубовница е поубава од својата сопруга.

Па тогаш која е целта на изневерувањето? Мажите признале дека своите љубовници се пострастни, подобри во сексот и повнимателни.

Повеќе од половина женски испитаници исто така се сложуваат дека нивните сопрузи се позгодни од нивните љубовници, но 50% од жените велат дека нивните љубовници сепак се во подобра физичка форма.

Слично како машките испитаници, жените рекле дека нивните љубовници се подобри слушатели и дека се пострастни од своите партнери. Дури 89,6% од жените признале дека имаат чувство дека нивните љубовници во кревет ги ценат многу повеќе отколку нивните сопрузи.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk